IFEXPO FUARI YENİLENEN KAPSAMIYLA TÜYAP'TA!

İFEXPO FUARI YENİLENEN KAPSAMIYLA YENİDEN TÜYAP’TA!
Tüyap tarafından, Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) işbirliği ile 10-13 Temmuz 2019 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi-İstanbul’da gerçekleştirilecek olan İfexpo Fuarı hazır giyim sektörünün tüm bileşenlerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.
Dış giyimden iç giyime, kumaştan yan sanayi ve aksesuara, ayakkabıdan deriye kadar uzanan geniş ürün yelpazesini global hazır giyim markaları ve zincir mağazaların satın alma yetkilileri ile buluşturma amacıyla yola çıkılan fuar, ülke ihracatına da ivme kazandırmayı amaçlıyor.
Hedef; Yeni Pazarlar ve Yeni İhracatçı Kurumlar Yaratmak
Türkiye’nin küresel tedarik merkezi olarak yeni pazarlar bulmak ve ihracatçı kurumlar yaratmak amacı ile düzenlenen İfexpo Fuarı’nın, dünyanın 7.büyük hazır giyim tedarikçisi Türkiye’nin hazır giyimdeki büyük boşluğunu dolduracağına inanılıyor.
Türkiye’nin Dört Bir Yanından Üreticiler Bu Fuarda
İfexpo- 14. Uluslararası İstanbul Dış Giyim, Triko, İç Giyim, Çorap, Denim, Spor Giyim, Abiye Giyim, Dokuma, Örme ve Teknik Kumaşlar, Konfeksiyon Yan Sanayi ve Aksesuarları Fuarı, Türkiye’nin dört bir yanındaki hazır giyim firmalarının katılımı ile gerçekleştiriliyor. Fuar, ülkemiz hazır giyim ihracatına ivme kazandırmanın yanında, sektördeki yeni oyuncuları dünyaya tanıtmayı hedefliyor.
Sektörün satın alma eğilimlerinin değiştiği , pazara yakınlığın en önemli kriter haline geldiği dönemde, üretim kapasitesi, kalite ve hızlı teslim gibi özellikleriyle Türkiye, özellikle Avrupa merkezli global markalar için tedarik merkezi olma potansiyeli taşıyor. İfexpo Fuarı, bu potansiyeli değerlendirmek ve uluslararası pazarlara açılmak isteyen firmalara stant rezervasyonlarını yapmaya devam ediyor. Sizler de İfexpo Fuarı’na stantlı katılım sağlamak istiyorsanız proje ekibimizle irtibata geçebilirsiniz. http://ifexpo.com/fuar-proje-ekibi
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN